Είσοδος | Εγγραφή | Επικοινωνία
 
0,00 €
αυτοκίνητο 4x4 / 4x4
Yokohama Geolandar A/T-S G012
 

Yokohama Geolandar A/T-S G012

Τιμή / ελαστικό : 
90.00 €
Διαστάσεις:   Ποσότητα:  
 
Άμεσα διαθέσιμο
* Επιλογή διάστασης για διαθεσιμότητα
Συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α.
Συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α.
Τοποθέτηση ελαστικού
Η τοποθέτηση χρεώνεται, +6,00€ / ελαστικό.
Ζυγοστάθμιση
Ζυγοστάθμιση
Βαλβίδες
Βαλβίδες
 
 

Τα σκληρά εδάφη είναι απλά μία πρόσκληση σε δράση για το Geolandar A/T-S το εξαιρετικά ανταγωνιστικό, ανθεκτικό ελαστικό παντός εδάφους της Υokohama για SUV. Παρόλα αυτά, σε ένα πιο πολιτισμένο οδηγικό περιβάλλον, είναι αρκετά σοφιστικέ ώστε να μπορεί να αποδεχτεί την πρόσκληση ακόμα και για κάποιο πάρτι. Geolandar A/T-S – ένα ελαστικό που κινείται με άνεση σε δύο κόσμους.  • Σχεδίαση Τακουνιών Πέλματος Πολλαπλών Επιπέδων

Η σχεδίαση πέλματος πολλαπλών επιπέδων των εσωτερικών τακουνιών είναι ένα από τα μυστικά της πρόσφυσης του A/T-S σε συνθήκες off-road. Πρόσθετη ακαμψία σημαίνει καλύτερη ποιότητα κύλισης στο δρόμο και βελτίωση των χαρακτηριστικών αυτοκαθαρισμού του ελαστικού, για ανώτερο έλεγχο off-road. Οι ακμές υπό διαφορετικές γωνίες στα τακούνια εξασφαλίζουν σημαντική μείωση των ανεπιθύμητων θορύβων και ελαχιστοποίηση της ανομοιόμορφης φθοράς πέλματος: μία καινοτομία με μακροχρόνια αποτελέσματα για το ελαστικό.

  • Τακούνια Παραγωγής Πέντε Ηχητικών Συχνοτήτων

Προσεκτικά τοποθετημένα κατά μηκος της περιφέρειας του ελαστικού βρίσκονται τακούνια πολλαπλού μήκους (άρα και παραγωγής ήχου διαφορετικής συχνότητας) που ελαχιστοποιούν το θόρυβο του πέλματος: οδηγός και επιβάτες βιώνουν ευχάριστα το αναβαθμισμένο επίπεδο άνεσης στην καμπίνα. Επιπλέον, το φορτίο σε κάθε τακούνι βελτιστοποιείται έτσι ώστε να μειώνεται αισθητά η ανομοιόμορφη φθορά.

  • Στιβαρά Προστατευτικά Πλευρικού Τοιχώματος

Το πλευρικό τοίχωμα του Geolandar A/T-S προστατεύεται αποτελεσματικά. Αυτό όχι μόνο βοηθά στην προστασία των ελαστικών από κοψίματα και τριβές, αλλά παρέχει και πρόσθετα επίπεδα πρόσφυσης σε κακής κατάστασης χωματόδρομους.

  • Τρισδιάστατες Μικροραβδώσεις

Η πρωτοποριακή, μεγάλη επιφάνεια επαφής και οι βαθειάς χάραξης, πυραμοειδείς, ζιγκ ζαγκ μικροραβδώσεις αποτελούν το μυστικό για την έξοχη στιβαρότητα του πέλματος. Μειώνοντας την παραμόρφωση των τακουνιών σε συνθήκες καταπόνησης, βελτιώνουν τις ικανότητες φρεναρίσματος – κρατήματος και βοηθούν στην ομοιόμορφη φθορά του πέλματος για βελτιωμένη χιλιομετρική απόδοση. Συμπληρωματικά η σχεδίαση των μικροραβδώσεων παρουσιάζει το “φαινόμενο των ακμών” για άριστη διοχέτευση του νερού, ενώ, παράλληλα, προσφέρει έξοχη πρόσφυση, ακόμα και σε ολισθηρή άσφαλτο.

  • Τέσσερις Βαθιές και Ευθείες Αυλακώσεις

Η σχεδίαση του Α/Τ-S βασίζεται σε μία βασική διάταξη πέλματος με τέσσερις βαθιές και ευθείες αυλακώσεις. Αυτές αποτελούν τη βάση για τις έξοχες δυνατότητες του Α/Τ-S στην διοχέτευση του νερού, στοιχείο απαραίτητο για την αποτελεσματική αποφυγή της υδρολίσθησης, επιτυγχάνοντας έτσι μία υποδειγματική, συνολική συμπεριφορά στο βρεγμένο δρόμο.

  • Μίγμα Πέλματος και Δομή

Μετά από διεξοδικές δοκιμές σε όλο τον κόσμο σε συνθήκες on-road και off-road, η Υokohama έχει δημιουργήσει ένα μίγμα πέλματος, που, σε συνδυασμό με την ανώτερη σχεδίαση της δομης του ελαστικού, αναδεικνύει το A/T-S σε ηγέτη της κατηγορίας του. Ανθεκτικό, ικανό και αμείλικτο, το Geolandar A/T-S θα τα βγάλει πέρα σε όλες τις εδαφικές συνθήκες που θα κληθεί να αντιμετωπίσει.


   
Επιστροφή στην προηγούμενη σελίδα >>
Προσφορές
Προϊόντα >>
επιβατικά λάστιχα
ελαφρά φορτηγά
μηχανή
4x4
Εταιρείες >>
Continental
Michelin
Yokohama
Goodyear
Dunlop
Pirelli
Viking
Kenda
Kormoran
General
Kleber
BF Goodrich
Η Εταιρεία
Επικοινωνία
Συχνές Ερωτήσεις
Τεχνικές Ερωτήσεις
Όροι Χρήσης
Τρόποι πληρωμών
Μεταφορικά
Ασφάλεια συναλλαγών
Sitemap
Είσοδος
Εγγραφή
Ο Λογαριασμός μου
Επανάκτηση Κωδικού
 Το Καλάθι μουfacebook mytyresgr Google plus mytyresgr
      All rights reserved © 2012 - 2014 - Mytyres.gr | Elen M