Είσοδος | Εγγραφή | Επικοινωνία
 
0,00 €
αυτοκίνητο 4x4 / 4x4
Goodyear Wrangler AT/SA+
 

Goodyear Wrangler AT/SA+

Τιμή / ελαστικό : 
 €
Ποσότητα:  
 
Άμεσα διαθέσιμο
* Επιλογή διάστασης για διαθεσιμότητα
Συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α.
Συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α.
Τοποθέτηση ελαστικού
Η τοποθέτηση χρεώνεται, +6,00€ / ελαστικό.
Ζυγοστάθμιση
Ζυγοστάθμιση
Βαλβίδες
Βαλβίδες
 
 

Αντιμετωπίστε το ανώμαλο έδαφος με σιγουριά, χάρη στην τεχνολογία SilentArmor της Goodyear το Wrangler AT/SA+ διαθέτει δύο στρώσεις κατασκευασμένες από DuPont Kevlar, ένα υλικό πέντε φορές ισχυρότερο από το ατσάλι. Τα πλευρικά τοιχώματα ενισχύονται ώστε να αυξηθεί η αντοχή στη διάτρηση και τα σχισίματα.Το πέλμα με τακούνια υψηλής πυκνότητας παρέχει έξτρα άκρα κρατήματος που βελτιώνουν την πρόσφυση σε βρεγμένη επιφάνεια. Το Wrangler AT/SA παρέχει μια απόσταση φρεναρίσματος σε βρεγμένο οδόστρωμα που είναι 15% μικρότερη από τους προκατόχους του. Αντιμετωπίστε σκληρά περιβάλλοντα εκτός δρόμου με ένα πέλμα που απομακρύνει γρήγορα τη λάσπη, παρέχοντας ανθεκτικό κράτημα όταν το χρειάζεστε περισσότερο.Το μείγμα πολυμερούς του Wrangler AT/SA ενισχύει την απόδοση εκτός δρόμου.Το DuPont Kevlar βοηθά στην απορρόφηση του θορύβου του δρόμου για να έχετε μια ήσυχη και ομαλή διαδρομή.  • Προηγμένη αντοχή στη διάτρηση και τα σχισίματα

Αντιμετωπίστε το ανώμαλο έδαφος με σιγουριά, χάρη στην τεχνολογία SilentArmor της Goodyear. Το Wrangler AT/SA διαθέτει δύο στρώσεις κατασκευασμένες από DuPont Kevlar ένα υλικό πέντε φορές ισχυρότερο από το ατσάλι. Τα πλευρικά τοιχώματα ενισχύονται ώστε να αυξηθεί η αντοχή στη διάτρηση και τα σχισίματα.

  • Σίγουρη πρόσφυση σε βρεγμένους δρόμους

Το πέλμα με τακούνια υψηλής πυκνότητας παρέχει έξτρα άκρα κρατήματος που βελτιώνουν την πρόσφυση σε βρεγμένη επιφάνεια. Το Wrangler AT/SA παρέχει μια απόσταση φρεναρίσματος σε βρεγμένο οδόστρωμα που είναι 15% μικρότερη από τους προκατόχους του.

  • Βελτιωμένο κράτημα στη λάσπη για οδήγηση εκτός δρόμου

Αντιμετωπίστε σκληρά περιβάλλοντα εκτός δρόμου με ένα πέλμα που απομακρύνει γρήγορα τη λάσπη, παρέχοντας ανθεκτικό κράτημα όταν το χρειάζεστε περισσότερο. Το μείγμα πολυμερούς του Wrangler AT/SA ενισχύει την απόδοση εκτός δρόμου.

  • Ήσυχη και άνετη διαδρομή

Το DuPont Kevlar βοηθά στην απορρόφηση του θορύβου του δρόμου για να έχετε μια ήσυχη και ομαλή διαδρομή.


   
Επιστροφή στην προηγούμενη σελίδα >>
Προσφορές
Προϊόντα >>
επιβατικά λάστιχα
ελαφρά φορτηγά
μηχανή
4x4
Εταιρείες >>
Continental
Michelin
Yokohama
Goodyear
Dunlop
Pirelli
Viking
Kenda
Kormoran
General
Kleber
BF Goodrich
Η Εταιρεία
Επικοινωνία
Συχνές Ερωτήσεις
Τεχνικές Ερωτήσεις
Όροι Χρήσης
Τρόποι πληρωμών
Μεταφορικά
Ασφάλεια συναλλαγών
Sitemap
Είσοδος
Εγγραφή
Ο Λογαριασμός μου
Επανάκτηση Κωδικού
 Το Καλάθι μουfacebook mytyresgr Google plus mytyresgr
      All rights reserved © 2012 - 2014 - Mytyres.gr | Elen M